B.BOX Στη B.BOX είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία λειτουργικών, καθημερινών προϊόντων που διαφέρουν. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη ζωή των γονέων πιο εύκολη με ένα πρακτικό και καινοτόμο τρόπο. Τα προϊόντα μας είναι χωρίς BPA, φθαλικές ενώσεις και PVC έτσι είναι ασφαλή για τα παιδιά μας και το περιβάλλον.

Αυτό που μας κάνει μοναδικούς είναι η σκέψη που δίνουμε για το σχεδιασμό και τη λειτουργία . Με το πλεονέκτημα του να είμαστε οι ίδιες μητέρες σχεδιάζουμε μόνο προϊόντα που χρειάζεστε και θέλετε να χρησιμοποιήσετε .Προσφέρουμε ένα φάσμα προϊόντων ηλικίας 0-3 ετών κυρίως για την διατροφή και την αλλαγή της πάνας, τόσο στο σπίτι όσο και για ταξίδια/στο δρόμο. Πολλά από τα προϊόντα μας έχουν βραβευθεί διεθνώς.
 
CHICCO Το να κάνεις ένα παιδί να χαμογελά είναι η σπουδαιότερη δουλειά στον κόσμο. Τουλάχιστον για εμάς.
Ίσως για αυτό να σκεφτόμαστε ακόμα ότι είναι η καλύτερη στον κόσμο. Και νιώθουμε πολύ τυχεροί που περνάμε το χρόνο μας σκεφτόμενοι πως να το πετύχουμε.
Βασικά, όλα όσα σχεδιάζουμε έχουν ένα μοναδικό σκοπό. Μια μέρα να μπουν σε ένα σπίτι και να κάνουν ένα παιδί ευτυχισμένο. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για εμάς.
Επειδή γνωρίζουμε ότι θα ανταμοιφθούμε με το πιο υπέροχο δώρο που υπάρχει. Το χαμόλεγο ενός παιδιού.

Ο Πρακτικός Οδηγός Βρεφανάπτυξης Chicco ανοίγει τις πύλες στο θαυμάσιο κόσμο των παιδιών, συγκεντρώνοντας και προτείνοντας προϊόντα, υπηρεσίες και συμβουλές για μαμάδες και μπαμπάδες, συμβάλλοντας στο να γίνει η περιπέτεια του να είσαι γονιός πραγματικά μοναδική.

Μια νέα έκδοση αφιερωμένη στην ευτυχία των μωρών, ένα συναίσθημα που η Chicco θέλει να ενθαρρύνει και να προωθήσει, παρέχοντας ασφαλείς λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των παιδιών, ακολουθώντας όλες τις φάσεις της ανάπτυξής τους.

50 χρόνια πέρασαν προστατεύοντας συνεχώς το πιο μεταδοτικό χαμόγελο που υπάρχει: Αυτό ενός μωρού.
 
Dr. BROWN Δεν αμφισβητείται ότι το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό. Το φυσικότερο και ευκολότερο τάισμα είναι ο θηλασμός. Αργά όμως ή γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα. Όλες οι μητέρες θέλουν το καλύτερο για τα μωρά τους. Γι’ αυτό η εταιρεία “Handi-Craft” δημιούργησε το μπιμπερό “Dr. Brown’s natural flow” (φυσικής ροής). Επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας, το μπιμπερό “Dr. Brown’s” είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα. Το εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα περιορίζει στο ελάχιστο το κενό και τις φυσαλίδες αέρα που βρίσκονται στα περισσότερα μπιμπερό. Επιτρέπει στον αέρα να εισέρχεται μέσα στη θηλή χωρίς όμως να αναμειγνύεται με το γάλα ή οποιαδήποτε άλλη τροφή σε υγρή μορφή. Κατόπιν ο αέρας διοχετεύεται μέσα στο εσωτερικό σύστημα αέρα πάνω από το γάλα. Τα μωρά ταΐζονται πιο εύκολα, λόγω του ότι το εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα που βρίσκεται στο μπιμπερό μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις λόγω του αέρα, ή τη δυσκολία που δημιουργούν οι φυσαλίδες στο τάισμα. Το γάλα ρέει ελεύθερα μέσα στη θηλή καθώς ο αέρας διοχετεύεται στο πάνω μέρος του μπιμπερό. Η θετική πίεση η οποία δημιουργείται μοιάζει πολύ με εκείνη του θηλασμού. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε σημαντική μείωση των κωλικών, της ερυγής (παλινδρόμηση), ή του τυμπανισμού, φαινόμενα τα οποία παρατηρούνται πολύ συχνά στα βρέφη. Επίσης η θετική πίεση η οποία δημιουργείται, μειώνει τη φθορά της θηλής και βοηθά στη μείωση συγκέντρωσης υγρού στο αυτί του μωρού. Αυτό συμβαίνει καθώς υπάρχει συνεχής ροή από το μπουκάλι και το μωρό δεν κουράζεται καταβάλλοντας ισχυρή προσπάθεια για να ρουφήξει την τροφή του.

Μία νέα μελέτη αποκάλυψε ότι μετά από την 20-λεπτη προσομοίωση ταΐσματος, πέφτουν τα επίπεδα τριών σημαντικών συστατικών στα βρέφη, των βιταμινών Α, C και E. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ποσότητα του αέρα στο μπιμπερό και ο σχεδιασμός του μπιμπερό παίζουν σημαντικό ρόλο στην περιεκτικότητα βιταμινών. Μόνο τα μπιμπερό με εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα δεν επηρεάζουν τις ποσότητες των τριών συστατικών καθώς επιτρέπουν στον αέρα να κινείται στο μπουκάλι χωρίς να σχηματίζονται φυσαλίδες. Σε όλα τα άλλα μπιμπερό παρατηρήθηκαν περισσότερες φυσαλίδες στο γάλα και χαμηλότερα επίπεδα των τριών συστατικών.
 
EARTH FRIENDLY BABY ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Έχοντας αναλάβει τη δέσμευση να στηρίξουμε τους γονείς καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το βρεφικό θηλασμό μέχρι την παιδική ηλικία, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε και στους γονείς στην Ελλάδα τα Earth Friendly Baby®, μια σειρά φυσικών βρεφικών καλλυντικών από το Ηνωμένο Βασίλειο για τα μαλλιά και το δέρμα που έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και σημειώνει υψηλές πωλήσεις.

Στη σημερινή εποχή, οι γονείς θέλουν μόνο τα ασφαλέστερα, αγνότερα προϊόντα για να φροντίζουν το δερματάκι των μωρών τους. Τα βρεφικά καλλυντικά Earth Friendly Baby® κατασκευάζονται λαμβάνοντας υπόψη αυτή την προτεραιότητα χρησιμοποιώντας συστατικά φυτικής προέλευσης, βιοδιασπώμενα και χωρίς τεχνητά χρώματα, συνθετικά αρώματα, SLS και parabens. Τώρα πια η βρεφική περιποίηση μπορεί να μην προκαλεί ανησυχία στους γονείς, να είναι απαλή για το μωρό και πιο ασφαλής για το περιβάλλον. Τα βρεφικά καλλυντικά Earth Friendly Baby® περιέχουν Πιστοποιημένα Οργανικά Συστατικά και έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία για την ποιότητά τους.
 
ICO BABY Τα ICOBABY είναι συνώνυμα με την καινοτομία και δεσμεύονται απέναντι στα παιδία και την περιβαλλοντική αειφορία.

Πάντα κατασκευασμένα από οργανικά υλικά, περισσότερα από 15 προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων της βούρτσας από τρίχες κατσίκας, της αλυσίδας οδοντοφυΐας ρίζας orris, το σαπούνι από γάλα γαϊδούρας και τις πιπίλες από φυσικό καουτσούκ, εγγυώνται την καλύτερη φροντίδα για το μωρό με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Διότι τα προϊόντα ICOBABY δεν προσφέρουν μόνο την καλύτερη φροντίδα για τα παιδιά, αλλά νοιάζονται για έναν καλύτερο κόσμο γι’ αυτά.
 
LANSINOH Καταλαβαίνουμε το θηλασμό!

Όλες οι μαμάδες θέλουν το καλύτερο για το μωρό τους και ο θηλασμός είναι η καλύτερη αρχή στη ζωή. Παρ' όλα αυτά, όσο φυσικός και αν είναι ο θηλασμός, μερικές μαμάδες χρειάζονται λίγη βοήθεια. Αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε αφοσιωθεί στην ανάπτυξη μιας πρωτοποριακής σειράς προϊόντων αφιερωμένων στο θηλασμό. Αυτό το διάστημα έχουμε, επίσης, προσφέρει στις μαμάδες την ενθάρρυνση και υποστήριξη που χρειάζονται, καθώς και τη σύγχρονη πληροφόρηση για να διευκολύνουν τη ζωή τους.

Αναγνωρίζουμε ότι ο θηλασμός είναι για εσάς και το μωρό σας μια τέχνη που μαθαίνεται. Ο θηλασμός κανονικά δεν πρέπει να προκαλεί πόνο, αν και τις πρώτες ημέρες το στήθος σας μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητο όταν το μωρό σας πιάνει τη θηλή, καθώς το δέρμα του στήθους είναι τεντωμένο. Οποιοσδήποτε ερεθισμός του στήθους πέρα από μια ελαφριά ευαισθησία μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να τροποποιήσετε τη θέση του μωρού σας στο στήθος σύμφωνα με τις οδηγίες της μαίας, της σύμβουλου γαλουχίας, του επισκέπτη υγείας ή του ιατρού σας.
 
MAMA MIO Τα Mama Mio είναι φυσικά, οργανικά προϊόντα περιποίησης και φροντίδας του σώματος για τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά από αυτή. Ασφαλή προϊόντα, ιδιαίτερα αποτελεσματικά που αποτελούν για τις μέλλουσες μαμάδες την καταλληλότερη επιλογή για να φροντίσουν το σώμα και την επιδερμίδα τους σε αυτή την απαιτητική περίοδο της ζωής τους.
Χιλιάδες γυναίκες επιβεβαιώνουν ότι τα Mama Mio είναι η επιλογή που υλοποιεί αυτά που υπόσχεται.

Χωρίς Parabens, παράγωγα πετρελαίου, συνθετικό άρωμα και χρωστικές, ξενοοιστρογόνα, PEGs (πολυαιθανογλυκόλες), φθαλικές ενώσεις και γλυκόλες σας εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια και υγεία!
 
MEDELA Για περίπου 50 χρόνια και μετά από εντατικές επιστημονικές έρευνες, η Medela υποστηρίζει τις μητέρες κατά τη διάρκεια της εμπειρίας τους με τον μητρικό θηλασμό και παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να κάνει το μητρικό θηλασμό ευκολότερο και – όπου ο μητρικός θηλασμός δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί – να παρέχει λύσεις για την άντληση του μητρικού γάλακτος αλλά και τη σίτιση των βρεφών με αυτό, βελτιώνοντας έτσι την υγεία των βρεφών και των μητέρων.
 
MOTHERLOVE® Στη Motherlove®, αποστολή μας είναι η υποστήριξη των γυναικών στη μοναδική εμπειρία της μητρότητας έχοντας πάντα ως γνώμονα τη σοφία της φύσης. Για πάνω από 20 χρόνια δημιουργούμε με αφοσίωση, ασφαλή και εξειδικευμένα προϊόντα για την εγκυμοσύνη , τον τοκετό, το θηλασμό και την περιποίηση του βρέφους, από την πρόληψη των ραγάδων έως και την αύξηση της παραγωγής μητρικού γάλακτος. Λειτουργούμε με αγάπη και σεβασμό έχοντας κερδίσει παγκοσμίως την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των συμβούλων γαλουχίας, μαιών, επαγγελματιών υγείας και μητέρων. Όλα τα προϊόντα της Motherlove® φτιάχνονται με πολύ αγάπη για εσάς και το μωρό σας από πιστοποιημένα βιολογικά βότανα και πολυτελή έλαια που έχουν χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα παγκοσμίως εδώ και πολλές δεκαετίες. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και όλα τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από συνθετικά υλικά και τεχνητές χρωστικές – αρωματικές ουσίες και συντηρητικά. Τα προϊόντα Motherlove® αποτελούν την μόνη 100% φυσική λύση για όλες τις μητέρες που ψάχνουν το καλύτερο δυνατό για όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ,του θηλασμού και την περιποίηση του βρέφους.
 
MY CARRY POTTY Είναι λογικό να ξεκινήσετε την εκπαίδευση της τουαλέτας όταν νομίζετε πως το παιδί σας είναι έτοιμο, όμως κάποιοι γονείς το αναβάλουν γιατί δεν βολεύει ιδίως όταν είσαι διαρκώς σε κίνηση.

Το my carry potty επινοήθηκε και σχεδιάστηκε από μία μητέρα για να βοηθήσει όλους τους γονείς. Γιογιό τσαντάκι, ελαφρύ, χωρίς συναρμολόγηση, χωρίς σακούλες ,χωρίς διαρροές εντελώς στεγανό έτοιμο να ακολουθήσει το παιδί σας παντού! Σχεδιασμός που λατρεύουν τα παιδιά και το υιοθετούν αμέσως σαν προσωπικό τους απόκτημα κάνοντας την εκπαίδευση ευκολότερη και διασκεδαστική ιδίως στα παιδιά που θέλουν τη δική τους καθαρή τουαλέτα παντού! Το καλύτερο προϊόν εκπαίδευσης και υγιεινής όπου κι αν βρίσκεστε μέσα ή έξω. Διεθνώς πατενταρισμένο και βραβευμένο ως το καλύτερο προϊόν εκπαίδευσης και ταξιδιού.
 
NUK Για περισσότερα από 50 χρόνια αφιερώνουμε όλες μας τις προσπάθειες στην αναζήτηση νέων λύσεων που να κάνουν ευκολότερη τη ζωή των γονιών και να βοηθούν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλη μας η προσπάθεια συνοψίζεται στο σύνθημα “Κατανοώντας τη ζωή”, και για το σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε στενά με ειδικούς επιστήμονες σε κλινικές, με παιδιάτρους, οδοντιάτρους και μαίες. Λαμβάνοντας υπόψη τις γνώσεις αυτών αλλά και τις εμπειρίες των μητέρων εξελίσσουμε διαρκώς τα προϊόντα μας. Στόχος μας είναι να σταθούμε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των γονιών και να τους προσφέρουμε τη βοήθειά μας καθόλη τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής και υπέροχης περιόδου.
Σήμερα, την επωνυμία NUK φέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για τη φροντίδα βρεφών και παιδιών. Τα προϊόντα της ΝUK διατίθενται σε περισσότερες από 100 χώρες και αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινής βρεφικής φροντίδας. Όλες οι θηλές, οι πιπίλες και τα μπιμπερό κατασκευάζονται στη Γερμανία. Οι τακτικοί και ενδελεχείς έλεγχοι του ινστιτούτου Fresenius και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας που διενεργούνται από την ίδια την εταιρεία διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα ΝUK πληρούν σταθερά υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
 
PHILIPS AVENT Η εγκυμοσύνη και το πρώτο διάστημα της ζωής του μωρού σας είναι συναρπαστική περίοδος, αλλά και γεμάτη προκλήσεις. Γι’ αυτό και είναι καλό να ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος ειδικός να σας συμβουλέψει και να βοηθήσει εσάς και το μωρό σας. Εδώ και 25 χρόνια, η Philips AVENT σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα εμπνευσμένα από τη φύση και εξελιγμένα μέσω εντατικών ερευνών και κλινικών δοκιμών. Αυτά τα ανώτερα ποιοτικά προϊόντα σας στηρίζουν στις επιλογές σας, είτε πρόκειται για φυσικό θηλασμό, είτε για θηλασμό με μπιμπερό, είτε για συνδυασμό και των δυο. Στη συνέχεια, καθώς μεγαλώνει το μωρό σας, ο σχεδιασμός τους, που χρησιμοποιεί στοιχεία που εναλλάσσονται από το ένα προϊόν στο άλλο, σας βοηθά να τα προσαρμόζετε στις ανάγκες του παιδιού σας που μεγαλώνει. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε όλες αυτές τις υπέροχες αλλαγές, από την εγκυμοσύνη έως την παιδική χαρά.
 
SUAVINEX Η  SUAVINEX δημιουργήθηκε το 1983 σε ένα χώρο με αρκετή ύλη και ενέργεια μαζί, για να δημιουργήσει ένα έργο που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στο χώρο τις φροντίδας των παιδιών. Τα προϊόντα τις SUAVINEX είναι  ένα σύμβολο  ποιότητας, ασφάλειας και αξιοπιστίας.
Σήμερα είμαστε η πρώτη εταιρεία που έχει μετατρέψει τις πιπίλες και τα μπουκάλια σε ένα πραγματικό αξεσουάρ μόδας για το μωρό. Οι προσπάθειες της ομάδας μας είναι να δημιουργούν μοναδικές συλλογές και περιορισμένες εκδόσεις κάθε χρόνο, στις οποίες ο σχεδιασμός διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο.
Η SUAVINEX έχει στη συλλογή της ό,τι σχετίζεται με το θηλασμό, την αποστείρωση και τον καθαρισμό, την οδοντοφυΐα, την παιδική υγεία και τα σκεύη για τα τρόφιμα, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες σώματος για τις εγκύους, τις μητέρες και τα βρέφη.
 
WELEDA Η WELEDA, ΗΓΕΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ

Επιδιώκοντας πάντοτε τη δημιουργία φυσικών προϊόντων άριστης ποιότητας, η Weleda προχώρησε στην περεταίρω βελτίωση της βραβευμένης βρεφικής σειράς περιποίησης με καλέντουλα, ώστε να εξασφαλίσει πως είναι ακόμη καλύτερη από ότι στο παρελθόν. Εδραιωμένη εδώ και δεκαετίες, η Weleda αποτελεί την ηγετική μάρκα προϊόντων μεταξύ των φυσικών βρεφικών καλλυντικών.

Τώρα σε νέα υπέροχη συσκευασία και με βελτιωμένη σύνθεση για πολλά από τα προϊόντα.

Βρεφική περιποίηση Weleda: Προστασία και περιποίηση από το ξεκίνημα της ζωής

Οι νέοι γονείς επιθυμούν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Έτσι, η Weleda χρησιμοποιεί αποκλειστικά συστατικά που είναι συμβατά με το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και υποστηρίζουν την υγιή του ανάπτυξη. Η βρεφική περιποίηση της Weleda δρα ολιστικά στο σώμα, στο μυαλό και στο πνεύμα. Ενώ περιποιείται το δέρμα, τα προϊόντα προσφέρουν αρμονία στις λειτουργίες του δέρματος και ανακούφιση ώστε να διατηρεί προστατευμένο το δέρμα του μωρού σας.

Η σειρά αποτελείται από δέκα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με μαίες. Από τις κρέμες και τα λάδια έως τα προϊόντα καθαρισμού, η σειρά αυτή αντιμετωπίζει όλες τις καθημερινές ανάγκες του βρεφικού και παιδικού δέρματος, ενώ βοηθά και το ενήλικο δέρμα να ξαναβρεί τη φυσική του ισορροπία.

Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση NATRUE και η φιλικότητα προς το δέρμα, ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα, είναι δερματολογικά πιστοποιημένη.